Illés Lajos emlékkoncert

Illés Lajos Emlékkoncert szeptember 22-én a Papp László Sportarénában

Emlékszel még ezekre a dalokra? Oh, kisleány; Miért hagytuk, hogy így legyen?; Szemétdomb; Jelbeszéd; Valahol egy lány... mind-mind Illés Lajos, az Illés zenekar alapítójának szerzeményei.

Most újra hallhatod őket az Illés Lajos Emlékkoncerten olyan előadók tolmácsolásában, mint Varga Miklós, Kalapács József, Szakcsi Lakatos Béla, Homonyik Sándor, Benkó Dixiland Band, Bergendy Fivérek, Tolcsvay Béla, Malek Andrea, Janicsák Veca, Kocsis Tibor, Bolyki Brothers...

Nyerd vissza a jegyed árát! Értesítsd legalább 5 barátodat is a koncertről, mert minden 70. ajánló visszakapja a koncert után jegye árát! Figyelj az ajánlást követően, mert ha Te vagy a 70., azonnal értesítünk e-mailben.

Minden kedves rajongónknak köszönjük!

A nyereményjáték lezárult, a nyertesek jelentkezését várjuk!

A játék leírása

A fenti űrlap kitöltésével tájékoztatod ismerőseidet a koncertről és a nyerési lehetőségről.

A továbbküldött levél a Te nevedben, a Te személyes adataiddal (név, e-mailcím) kerül kiküldésre a mi rendszerünkön keresztül. A játékban mindenki részt vehet, aki értesíti 5 ismerősét a nyereményjáték weboldalán elérhető űrlapon keresztül. Minden 70. ajánló nyer, nekik a koncert végén térítjük vissza a jegyük árát. Ha Te vagy a 70. ajánló, a rendszer erről az ajánlás elküldése után értesít.

Feltételek

Egy e-mail címről többször is lehet ajánlást elküldeni, de játékod csak akkor érvényes, ha érvényes e-mail címeket és azt is csak egyszer adsz meg, amit az ajánlás elküldését követően ellenőrzünk. Az érvénytelen e-mail címet megadókat a játékból kizárjuk, és ekkor az őt követő, az ajánlást szabályosan kitöltő jegyének árát térítjük vissza.

A játék visszavonásig érvényes. Azokat, akik visszanyerték a jegyük árát, e-mailben keressük meg a visszatérítés módjával kapcsolatban, hiszen lehet ez személyes és postai levél útján is. A jegy árát csak bemutatott érvényes jegy ellenében térítjük vissza, ezért a jegyet meg kell őrizni, be kell mutatni.

A jegyek beváltási határideje: 2012. október 15.

Érdeklődni az iroda@illeslajos.hu címen lehet.

Egyéb feltételek

Az űrlap kitöltésével a játékos hozzájárul, hogy nevében az általa megadott e-mail címekre a játékkal kapcsolatban üzenetet küldjünk és hogy a kapcsolattartás érdekében a megadott adatait (név és e-mail cím) 2012. október 15-ig tároljuk. A személyes adatok október 15-ét követően törlésre kerülnek. A megadott adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Valótlan, vagy ugyanazon cím többszöri megadása a játékból való kizárást vonja maga után!